Suodata

Valmistusmaa

Kofeiiniton

Kofeiiniton

Kofeiinittomasta teestä on poistettu kofeiini erityisen valmistusmenetelmän avulla. Näitä teelaatuja voi nauttia huoletta iltateenä myös ennen nukkumaanmenoa. 

Turkkilainen omenatee

Turkkilaistyylinen omenahauduke on herkullinen niin kuumana kuin kylmänäkin. Voit kaataa kuuman veden teen päälle ja jäähdyttää yön yli. Tarjoile esimerkiksi sitruunamehulla, sokerilla ja jääpaloilla höystettynä. Haudutus: 100°C 8-10 min. 

Hinta 0,08 €

Late Evening Tea

Tämä kofeiiniton musta iltatee on sekoitus valikoiduista miedoista ja kofeiinittomistaintialaisista teelaaduista. Harmoninen ja rauhoittava teelaatu myöhäiseen iltaan. Haudutus:95°C 3-4min.

Hinta 0,10 €

Organic Tulsi

Tulsi on intialainen pyhä kasvi, joka on sukua basilikalle. Sanskritin kielestä käännettynä Tulsi tarkoittaa ”aivan omaa luokkaansa” tai ”verratonta” ja tämä yrttien kuningatar täyttää osuutensa ayurvedisessa hoitomuodossa, ei ainoastaan lääke- tai terveyskasvina, vaan myös teenä. Tulsitee on...

Hinta 0,13 €

hibiscus

Tämän raikkaan hapokkaan kukkahaudukken terveysvaikutukset ovat tunteneet niin muinaiset egyptiläiset, eteläamerikkalaiset kuin aasialaisetkin. Sisältää runsaasti C-vitamiinia ja mineraaleja. Alentaa myös verenpainetta. Haudutus: 97°C 5-10 min. 

Hinta 0,10 €

Organic Rooibos Lemongrass...

Raikas ja sitruksinen, kofeiiniton rooibostee appelsiinilla, sitruunaruoholla, luontaisella aromilla sekä sitruunan kuorella. Haudutus: 97 °C 6 - 10 min. FI-EKO-201

Hinta 0,08 €

Appelsiinikaktus Rooibos

Rooibos, jossa lisänä appelsiinia, kaktusviikunaa, papaijan paloja ja lakritsijuurta. Hedelmäinen, makea ja pehmeä maku. Haudutus: 95 °C 7-10 min.

Hinta 0,08 €

Kehäkukkarooibos

Hienostuneen pehmeä-arominen rooibostee kehäkukan lehdillä sekä trooppisten hedelmien ja raparperin aromilla. Erinomainen juoma myös jääteenä. Haudutus: 95 °C 7-10 min.

Hinta 0,08 €

Mangomansikka Rooibos Organic

Auringonpaahteisen mangon ja makean mansikan aromit sävyttävät tämän pehmeän ja mineraalipitoisen punapensasjuoman rooibos, sitruunaruoho, mangon- ja mansikanpalat sekä kehäkukan terälehdet. Haudutus: 95 °C 7-10 min. FI-EKO-201

Hinta 0,08 €

Bloodorange-Dragonfruit...

Rooibos, aloe veran paloja, appelsiininkuorta, ananasta, vadelmaa, kombuchaa, veriappelsiini-lohikäärmehedelmän aromi. Haudutus: 95 °C 7‐10 min.

Hinta 0,08 €

Pina Colada Rooibos

Kofeiiniton ja terveellinen Etelä-Afrikan punapensastee kookoslastuilla, ananaksen ja papaijan paloilla korinteilla ja kermaisella ananas‐kookos rommiaromilla. Haudutus: 95 °C 7­10 min.

Hinta 0,08 €

Rooibos Provence

Viehättävän pehmeä, Välimeren rannikkoniityltä tuoksuva punapensastee rooibos, kaakaonkuori ja paahdettu kaakaopapu, aromi, rosmariininlehdet ja mansikanpalat. Haudutus: 95 °C 7-10 min.

Hinta 0,08 €

Rooibos Blueberry, Organic

Kesäisen raikas ja hedelmäinen punapensastee mustikalla ja kukkasilla rooibos, fenkoli, honeybush, ruiskukan terälehdet ja mustikkauute. Haudutus: 95 °C 7-10 min. FI-EKO-201

Hinta 0,08 €