Valkoinen

Valkoinen

Valkoinen tee valmistetaan suurikokoisia lehtiä ja pitkiä silmuja tuottavista lajikkeista joihin kuuluu mm. Dabai- ja Dahaolajike. Teelehtien annetaan poimimisen jälkeen lakastua ja kuivua. Luonnollisen ja usein ulkoilmassa tapahtuvan kuivumisen aikana teelehdet hapettuvat kevyesti. 

Kaikilla valkoisilla teelaaduillamme on omat erityispiirteensä.  Valkoisen teen makumaailma on herkkä ja hienostunut, joten makuja tutkiessa ja etsiessä avautuu kokonaan uusi maailma. Suuresta antioksidanttimäärästään tunnettu valkoinen tee omaa myös erinomaiset terveysvaikutukset. 

Marie Antoinette

Pehmeän herkullinen ja raikas valkoisen ja vihreän teen sekoitus Kiinan arvokkaista teelaaduista. Vaaleanpunaiset ruusunnuput sekä vadelman ja punaherukan raikkaat palat herkistävät leikkisästi teen hienostunutta luonnetta. Aineksina China sencha, Lung Ching, Yunnan Green, Pai Mu Tan,...

Hinta 0,10 €

Jeanne D'Arc

Vivahteikas, hedelmäinen ja tuoksultaan raikas vihreän ja valkoisen teen sekoitus, jossa aineksina ovat sencha, kukicha, Pai Mu Tan, lohikäärme- ja kiwihedelmän palaset, sitruunaruoho sekä granaattiomena. Haudutus: 70-80 °C 3 min.

Hinta 0,10 €

Gingerhoney

Virkistävän lämmittävä, miedosti mausteinen ja hunajainen sekoitus. Vihreä ja valkea tee, inkivääri, omenanpalat, vadelmanlehdet, kehäkukanlehdet, sitruunamyrtti, kardemumma ja sitruunaruoho. Haudutus: 70-80 °C 2‐3 min.

Hinta 0,10 €

Vanillagarden

Vihreä sencha ja valkea neulastee yhdistettynä jasmiininkukkiin ja mansikanpaloihin vaniljauutteella antaa hedelmäisen teesekoituksen, jonka pehmeään marjaisuuteen kätkeytyy aavistus kukkaista. Haudutus: 70‐80 °C 2-3 min.

Hinta 0,10 €

Garden White

Pehmeä ja aistillinen, hedelmäisen kukkainen teesekoitus: Sencha, Pai Mu Tan, papaijan ja ananaksen palat, aromi, ruusun terälehdet ja mansikan palat. Haudutus: 70-80 °C 2-3 min.

Hinta 0,10 €

Pai Mu Tan ORGANIC

“Valkoinen pioni” Baimudan on kiinalainen Fujianin maakunnan valkoinen teelaatu. Siihen käytetään dabai- ja shuixian-pensaiden silmuja ja jo avautuneita lehtiä. Hautuessaan lehdet säilyttävät alkuperäisen muotonsa. Juoma on vaaleankellertävä, pehmeä, erityisen hieno ja aromaattinen. Alhainen...

Hinta 0,13 €

Silver Needle ORGANIC

”Hopeaneulasia” pidetään yhtenä maailman upeimmista teelaaduista. dapai‐pensaan avautumattomat kärkisilmut ovat neulasmaisen pitkiä ja hopeaisen nukan peitossa. Juoma on vaaleankeltainen, hieman oranssiin vivahtava. Tuoksultaan raikas ja kukkainen tee on makeaa jättäen viipyvän, myöhäiseen kesään...

Hinta 0,20 €

Tai Mu Long Zhu ORGANIC

Valkoisia lohikäärmeen helmiä (silmiä) Fujianin maakunnasta. Pitkän perinteen teelaatu. Pieniksi helmiksi muotoilluista kärkisilmuista syntyvä maku on raikas ja selkeä. Haudutus: 70‐80 °C 6‐7 min. FI-EKO-201

Hinta 0,21 €

White Butterfly

Valkoinen kiinalainen tee. Spiraalin muotoon kieritellyt nuppulehdet. Mieto ja hienostunut teelaatu. Haudutus: 70-75 °C 3-5 min.

Hinta 0,17 €

Rose Pai Mu Tan

Ruunsunnuput ja pehmeä, makeahko valkoinen tee yhdessä antavat aisteja hivelevän ja rauhoittavan juoman. Haudutus: 70-75 °C 7 min.

Hinta 0,12 €

Organic Rosemary White

Monivivahteinen ja lempeän yrttinen valkoinen tee, jossa lisänä sitruunaruoho, sitruunankuori, omenaminttu ja rosmariininlehdet. Haudutus: 75C 5-7 min. FI-EKO-201

Hinta 0,12 €

White Carambola

Premium laatuinen valkoinen tee Pai Mu Tan mausteenaan mansikanpalat ja tähtihedelmät. Ihastuttava yhdistelmä, joka sopii vähäisen kofeiinipitoisuutensa vuoksi nautittavaksi myös iltaisin. Haudutus: 80 °C 4 min.

Hinta 0,12 €