Suodata

Valmistusmaa

Rooibos

Rooibos

Etelä-Afrikasta kotoisin oleva punapensastee on täyteläinen ja kofeiiniton terveysjuoma. Sen sisältämät korkea C-vitamiinipitoisuus sekä arvokkaat mineraalit tekevät siitä oivallisen juoman pitkin päivää. Rooibos myös tehostaa aineenvaihduntaa. 

Valikoimastamme löytyy sekä maustamatonta rooibosta että useita erilaisia maustettuja rooibosteitä. Laadukkaan maustetun rooiboksen herkullisuus tulee aidoista hedelmistä, kukkasista, marjoista ja uutteista.

Earl Grey Rooibos

Bergamotilla aromisoitu punapensastee. Kofeiiniton Earl Grey. Haudutus: 95 °C 7‐10 min.

Hinta 0,08 €

Appelsiinikaktus Rooibos

Rooibos, jossa lisänä appelsiinia, kaktusviikunaa, papaijan paloja ja lakritsijuurta. Hedelmäinen, makea ja pehmeä maku. Haudutus: 95 °C 7-10 min.

Hinta 0,08 €

Kesärooibos

Pehmeään rooibosteehen lisätty omenan ja mansikan paloja sekä ruusun terälehtiä. Makea ja metsämarjainen aromi. Haudutus: 95 °C 7-10 min.

Hinta 0,08 €

Kehäkukkarooibos

Hienostuneen pehmeä-arominen rooibostee kehäkukan lehdillä sekä trooppisten hedelmien ja raparperin aromilla. Erinomainen juoma myös jääteenä. Haudutus: 95 °C 7-10 min.

Hinta 0,08 €

Vanilja Rooibos, Organic

Tämä pehmeä rooibostee on maustettu bourbonvaniljan paloilla sekä aavistuksella vaniljauutetta. Haudutus: 95 °C 7-10 min. FI-EKO-201

Hinta 0,08 €

Organic Rooibos Lemongrass...

Raikas ja sitruksinen, kofeiiniton rooibostee appelsiinilla, sitruunaruoholla, luontaisella aromilla sekä sitruunan kuorella. Haudutus: 97 °C 6 - 10 min. FI-EKO-201

Hinta 0,08 €

Mangomansikka Rooibos Organic

Auringonpaahteisen mangon ja makean mansikan aromit sävyttävät tämän pehmeän ja mineraalipitoisen punapensasjuoman rooibos, sitruunaruoho, mangon- ja mansikanpalat sekä kehäkukan terälehdet. Haudutus: 95 °C 7-10 min. FI-EKO-201

Hinta 0,08 €

Bloodorange-Dragonfruit...

Rooibos, aloe veran paloja, appelsiininkuorta, ananasta, vadelmaa, kombuchaa, veriappelsiini-lohikäärmehedelmän aromi. Haudutus: 95 °C 7‐10 min.

Hinta 0,08 €

Pina Colada Rooibos

Kofeiiniton ja terveellinen Etelä-Afrikan punapensastee kookoslastuilla, ananaksen ja papaijan paloilla korinteilla ja kermaisella ananas‐kookos rommiaromilla. Haudutus: 95 °C 7­10 min.

Hinta 0,08 €

Rooibos Provence

Viehättävän pehmeä, Välimeren rannikkoniityltä tuoksuva punapensastee rooibos, kaakaonkuori ja paahdettu kaakaopapu, aromi, rosmariininlehdet ja mansikanpalat. Haudutus: 95 °C 7-10 min.

Hinta 0,08 €

Rooibos Blueberry, Organic

Kesäisen raikas ja hedelmäinen punapensastee mustikalla ja kukkasilla rooibos, fenkoli, honeybush, ruiskukan terälehdet ja mustikkauute. Haudutus: 95 °C 7-10 min. FI-EKO-201

Hinta 0,08 €

Rooibos Sweet Cherry

Hedelmäisen täyteläinen rooibostee kanervan kukilla, hapankirsikan paloilla ja kirsikkaisella aromilla. Haudutus: 95 °C 7‐10 min.

Hinta 0,08 €