Suodata

Valmistusmaa

Chai

Chai

Chai-tee on alunperin intialainen, mausteinen musta teesekoitus. Perinteisesti chaita nautitaan pitkään haudutettuna runsaan lämmitetyn maidon ja sokerin kera, jolloin siitä tulee täyteläinen ja pehmeä juoma. 

Chai-tee valikoimastamme löytyy perinteisesti maustettuja mustia teesekoituksia ja vihreää chai-teetä sekä kofeiinittomia sekoituksia, joissa on käytetty ainoastaan maukkaita ja lämmittäviä Ayurvedisia mausteita.

Nepal Masala Chai

Aniksensiemenillä, kanervankukilla, kanelinpaloilla, inkiväärinpaloilla, neilikalla, kardemummalla sekä korianterilla, mustapippurilla ja kuminansiemenillä maustettu musta tee. Tasapainoinen ja täyteläinen chai. Haudutus: 90‐95 °C 7 min.

Hinta 0,07 €

Black Chai Organic

Pehmeänmausteinen, makeahko intialaistyyppinen teelaatu nautittavaksi maidon kera tai ilman. Aineksina intialainen musta tee, kardemumma, cassia, kaneli, inkivääri, neilikka ja mustapippuri. Haudutus: 97°C 8‐12 min. FI-EKO-201

Hinta 0,07 €

Chai Kali Black

Mustaa teetä mausteenaan aniksensiemenet, kanelinpalat, rooibos, neilikka, pippuri ja sikurijuuri. Haudutus: 90°C-95 °C 8 min.

Hinta 0,07 €

Hari Chai Green

Vihreä tee maustettuna mintulla, kanelilla, kardemummalla, inkiväärillä, neilikalla ja pippurilla. Haudutus: 95 °C 8 min.

Hinta 0,07 €

Kashmiri

Chai‐tyyppinen teesekoitus, jossa aineksina sekä mustaa että vihreää teetä, neilikkaa, appelsiinin kuorta, inkiväärin paloja ja kanelia. Mausteinen vanilja‐aromi. Haudutus: 95 °C 2-3 min.

Hinta 0,07 €

Mithi Chai

Ayurveda sekoitus, jossa fenkolia, anista, lakritsijuurta, kardemummaa, mustapippuria, kanelia, inkivääriä sekä neilikkaa. Pehmeä chai, jossa pitkä, makeahko jälkimaku. Haudutus: 95 °C 5‐8 min.

Hinta 0,07 €

Ayurveda Organic

Lakritsainen, makea anikseen ja kaneliin vivahtava lämmittävän virkistävä tee. Inkiväärinpalat, kanelin palat, appelsiininkuori, neilikka, pippuri, kardemumma, lakritsinjuuri ja luontainen aromi. Haudutus: 100 °C 5‐8 min. FI-EKO-201

Hinta 0,08 €

Indian Spice

Kofeiiniton maustesekoitus kanelista, inkivääristä, neilikasta, kardemummasta, mustapippurista sekä zedoary‐juuresta. Haudutus: 100°C 10-20 min.

Hinta 0,07 €

Organic Indian Lemon

Makean täyteläinen Ayurveda-sekoitus inkivääristä, lakritsinjuuresta, piparmintusta, matéyrtistä, sitruunagranulaatista ja cassian luontaisesta aromista, suklaasta ja pippurista. Haudutus: 100 C 10min. FI-EKO-201

Hinta 0,07 €

Yoga Tea

Klassinen ayurvedajuoma on vitalisoiva mauste- ja yrttisekoitus. Aineksina nokkonen, kaneli, valkopippuri, inkiväärinpalat, kardemumman siemenet, neilikka ja orapihlajan lehdet. Haudutus: 10g/1L, 100°C 30 min. Siivilöi ja lisää 1 l kuumaa maitoa.

Hinta 0,07 €

Pitta Balance

Rauhoittava ja tasapainottava sekoitus fenkolista, kanelista, lakritsanjuuresta, korianterista, ruusun terälehdistä, inkivääristä ja kardemummasta. Haudutus: 100°C 5-10 min.

Hinta 0,07 €

Java Chai

Pehmeän mausteinen kaakaon vivahteinen chaitee. Juotavaksi sekä maidon kanssa että ilman: kaakaopavut, appelsiininkuori, inkivääri, Ceylonin kaneli, neilikka, lakritsijuuri, fenkoli, punapippuri ja kardemumma. Haudutus: 100C 12-15 min.

Hinta 0,07 €