Teetä lahjaksi talven sesonkiin

Ihanan tuoksuinen tee kutsuu nauttimaan rauhallisista hetkistä läheisten kanssa tai hiljentymään yksin omien ajatuksien äärelle. Nämä Théhuoneen talviset teelaadut ovat huippusuosittuja vuodesta toiseen ja sopivat erinomaisesti myös lahjaksi teen ystäville. 

Black Chai Organic on taidokas sekoitus perinteisiä talven makuja, kuten kanelia, neilikkaa, inkivääriä ja kardemummaa. Nämä mausteet yhdistettynä täyteläiseen mustaan teehen luovat pehmeän ja lämmittävän juoman. Tämä tee sopii erinomaisesti nautittavaksi myös maitotilkan kera.

Makeat teesekoitukset Green Winter Orange ja Black Winter Orange ovat kuin jälkiruokia ja myös ihanteellisia seuralaisia sesongin herkuille. Raikkaat omenan ja appelsiinin palaset, pehmeä kardemumma ja kaneli sekä punainen pippuri, neilikka ja ripaus korianteria tarjoavat suussa sulavan ja tuoksujen täyteisen teehetken, joka tyydyttää makunystyrät. 

Myös yrttiteet ovat mainio valinta talven viileisiin iltoihin. 

Green ginger on voimakkaan täyteläinen yrttisekoitus inkivääristä, sitruunamyrtistä, rosmariinista, omenanpaloista, mustikanlehdistä, verbenasta, appelsiininkuoresta ja lehmuksen kukkasista. Fresh Ginger on kofeiiniton kehoa virkistävä yrttitee mausteinaan sitruunaruoho, inkivääri, lakritsijuuri, sitruunankuori, minttu ja mustapippuri. Näitä inkiväärihaudukkeita voit nauttia kiireisen päivän päätteeksi tai rentoutuaksesi iltaisin -  juoma tarjoaa tasapainoisen makuelämyksen ja antaa lämpimän halauksen jokaisella siemauksella.

Muita lahjaksi sopivia teelaatuja talven sesonkiin: 

Mata Hari, Classic Winterblend, Nepal Masala, Organic Rooibos Chai, Kurkuma Chai, Indian Spice, Earl Grey Excelsior, Villikirsikka, Vanilla Black, Winter Magic, Organic Thé Noel, Tuhat ja yksi yötä, Sesame Caramel, Calming tea, Sleep Well, Thé Camomille Relax. 

Teen lisäksi myös esimerkiksi Harion lasinen teepannu sopii mainiosti mukaan teelahjaan. Lasisesta pannusta näet kaikki teen värit ja se sopii jokaiseen keittiöön. Lisää erilaisia teepannuja löydät liikkeistämme. Tervetuloa! 

Sunnuntai Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Lauantai January February March April May June July August September October November December